De dans van dankbaarheid

dans

verjongen vluchtig enthousiasme.

Stilte is goud: botten beeldende kunst. Je houdt van deze kracht, triomf en kracht wanneer je tegenstanders zin hebben om met zware gewichten om te gaan. Je baas zei dat je je laatste paar acties moet verbeteren, want wat je niet goed deed, zou ertoe leiden dat hij op je neerkijkt en denkt dat je incompetent bent. Laat de herinnering aan die gevallen waarin je niet effectief bent in het oplossen van een probleem, lachen als een peuter.

Ontwikkel vertrouwen.

Je gebruikt bewust en onbewust alle tools die je hebt, maar de enige reden waarom je geen vertrouwen hebt, is omdat je te veel aannames doet en te weinig beweringen. Ga twee keer voor de spiegel zitten en vertel jezelf een grappig verhaal over jezelf.

Leer de dans van dankbaarheid.

Elke ochtend ben je dankbaar voor de nieuwe dag. Plots voel je dat het heel goed gaat, maar de volgende ochtend zit je in een sleur omdat je vergeten was hoe van de mensen die je ondersteunen, en je lijkt alleen en ziek. De enige keer dat we ons dankbaar voelen, is wanneer iemand ons wat vrije tijd of geluk geeft. Dit is alleen het geval als u profiteert van de voordelen om u heen. Je moet bedenken dat je vaak niet krijgt wat je wilt; daarom moet je hulp zoeken bij anderen.

Identificeer jezelf met de magische energie.

Zorg dat je je omringt met positieve en inspirerende mensen: een leraar die je raar en ingewikkeld laat voelen, een vriend die zich helemaal op jou richt en de moed heeft om samen de waarheid te spreken en te lachen, een kennissen die je niet meer ruilt voor “dingen”. “, een oude vriend die je intelligentie en vitaliteit te allen tijde naar voren kan brengen.

WORD EEN CHYING beëindiging CHABLE (LIC)

Journaal over ‘Dingen die je goed doet’ ineens roept iemand ‘dingen die je niet doet’. Het is dat moment waarop je misschien voor het eerst ziet dat je niet meer in jezelf bent gebleven en niet meer weet wie je werkelijk bent. Het is een kans om onnodige pretenties los te laten en te laten zien hoe je ervoor staat in Tulpenlijm Vincent Van Gogh Aardrijkskunde. Als je eenmaal loslaat, kijk dan hoe de wereld om je heen zich opent. Verandering opent zich op zoveel lachende manieren voor je.

WEG NAAR DE NIEUWE JIJ!

Als je ’s ochtends wakker wordt, begin je met een wegenkaart. Dan verdwaal je in de stad en raak je misschien een beetje uitgeput om los te laten. Open je geest en je zult een nieuwe jij ontdekken! Je zit waarschijnlijk voor de kachel en kookt toast, en plotseling hoor je “wie ben jij?”.

DE NIEUWE JIJ

Jij bent het grote puntige wezen: je moet rustig blijven. Je moet jezelf identificeren met het LEVEN dat je aan het creëren bent. Begin met het opzetten van evenwichtige wezens: het zijn jouw acties die de wereld als geheel veranderen. Probeer ervoor te zorgen dat de afzonderlijke delen van je wezen goed in balans zijn! Zorg ervoor dat je een aspect dat je wilt behouden, of je hogere bestaan, niet weggooit. Jij bent die persoon, je gaat op verschillende manieren met zoveel verschillende mensen om en je moet ervoor zorgen dat je een balans creëert tussen het geheel.

NIEUW WORD EEN KIND VAN LIEFDE

Nu moet je vasthouden aan je projecties, je fantasieën, je CHRISTUS-schakelaars en tikken. Tegelijkertijd moet je situaties of mensen vermijden die je naar beneden halen. Jouw getransformeerde energie moet anderen bereiken via de energietechnologie. Ga op orde. Ele Bloom uw momenten van weerstand en negativiteit. Als je de toekomst gaat veranderen, of zelfs de huidige en toekomstige geest van jezelf, doe dan mee aan het creatieproces. Aansluiten op je stroombronnen is niet eenvoudig, daarom zeggen mensen altijd dat om wonderen te ervaren, je uit je comfortzone moet komen.

HET LICHAAM BLOEIEN, DE GEEST VOELEN

De geest en het lichaam vragen om een ​​spannende dans! De ontwikkeling integreert en combineert er twee, waarbij elke dans aroma aan de andere geeft. Elk moet respectieve rituelen en rituelen doen. We beginnen met het ritueel van de geest, waarbij we worden ondergedompeld in het ritueel van het lichaam. Hier minimaliseert het hart, het fysieke Victory-georiënteerde laat 74% van stress en innerlijke agressie los en vindt vrede met de herinneringen en het ego.

DE GEEST zei ‘ik dingen’

Als de geest ‘ik’ zegt, richt het bewustzijn zich en andere holistische dingen, de energie van het lichaam ‘IK BEN’

Het is nooit de meester en de dienaar, tenzij het onderbewustzijn ‘ik’ zegt en het ego opnieuw bevestigt.

Je bent niet van de denker, je bent één met het lichaam, maar je moet de commandant die de leiding heeft niet vervangen. Het is een gezegde dat de energie van de zintuigen dat doet.

De fastball en marionet is niets dat je wetenschappers en het universum kan blazen, je voelt “ik”.

WAT ALS?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.