Hoe maak je je huis schoon?

Zwarte En Rode Busstofzuiger Op Vloer

Daarom stellen wij voor dat u contact met ons opneemt. U kunt onze contactgegevens hier vinden. Het werk de nodige schoonmaak op meerdere verdiepingen van het huis, het reinigen van alle oppervlakken die geschikt zijn voor reiniging met onze reinigingsapparatuur, of het bieden u een overvloed aan andere schoonmaakdiensten. Schoonmaakbedrijf Brugge biedt een groot deel van alle bovenstaande diensten aan zonder bijkomende kosten. Wij helpen u ook op een unieke manier: wij verwijderen mopkoppen, vuilniszakken, scheermesjes, glasscherven. 

Wij verwijderen urine, bloed en andere resten in algemene schoonmaakartikelen. Wij reinigen handschoenen en ander schoonmaakmateriaal. We verwijderen vodden en afval uit de vuilnisbak. We houden het huis schoon met natuurlijke producten zoals zand, olie van lood en 3 % kalk.

We werken met goede buren en ervaren personeel, en we hebben aandacht voor uw situaties en planning. U bent niet verplicht te betalen voor een deel van de schoonmaak van het huis. Want het veranderen van de vloeren in huis of het leggen van nieuwe vloeren, het groter maken van de slaapvertrekken of het veranderen van muren is op dit moment nog niet mogelijk. Bovendien is ons werk alleen mogelijk door de plaatselijke economische omstandigheden. U wilt een grotere goedkope schoonmaakdienst? Er is niets duurder dan onze schoonmaakdienst, de prijs zou geschikt zijn voor u en uw ideale standaard! Schoonmaakbedrijf Brugge is bereid uw klus voor u te klaren en u een professionele schoonmaakdienst van hoog niveau te leveren, ook op korte termijn of soms zonder aankondiging, of zelfs alleen voor deze ruimte. Onze speciaal ontworpen schoonmaakhelm/eenpersoonswashmop helpt u daarbij en maakt uw werk gemakkelijk.

Geef ons een belletje en vertel ons over uw problemen in huis, wij zullen u dan een email sturen zodat u met ons kunt overleggen. Wij komen met een borg van 6,- euro die volledig terug te betalen is naar uw betaalmethode. Er is geen gedoe, geen te laat komen. Wij zijn klaar voor uw werk, we hebben alleen uw expertise nodig om uw project succesvol af te ronden. En met onze handgemaakte in Holland bestellingen, zal uw klus dat niet zijn. U kunt ons werk bekijken door een kijkje te nemen op de homepage van onze websites of neem een paar minuten de tijd om wat details over onze diensten te lezen. Ook kunt u hier contact opnemen met onze kantoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.