Messenger Organic Organic

mijn visie op vrouwelijk gezicht - atelier stockfoto's en -beelden

Merk: Atelier Brunette

Stof: biologisch katoen, zijde, denim, linnen

het merk terugwinnen: Atelier Brunette is een textielmerk dat lid is van de Hermes Association in Parijs. De vereniging werkt namens bedrijven als ال dodge en bomberjack fabrikant Hermes die hun waren op een duurzame manier maken.

Messenger bags en draagtassen: Het merk heeft geweldige dingen gedaan, vooral met de productie van draagtassen en messenger bags. De bakken zijn absoluut prachtig en tegelijkertijd hebben ze unieke kenmerken, zoals interne framevakken en pleziertjes die klanten helpen hun werk op een comfortabele manier voort te zetten. De bakken van Ansje Handmade zijn gemaakt van 100% katoen.

Kleding: Kleding vervaardigd door Atelier Brunette omvat kousen, topjes, rokken, korte broeken, broeken, rokken en jurken. Het merk staat bekend om zijn verscheidenheid in ontwerpen, stijlen en kleuren. De door het merk gekozen kleuren blijven levendig en worden daarom als perfect voor alle seizoenen beschouwd. Het bedrijf heeft een onderzoeks- en ontwerpteam dat zich richt op de ontwikkeling en innovatie van stijlen. De ontwerp- en stijlkeuzes worden vervolgens vertaald in Atelier Brunette-kleding die door het merk wordt vervaardigd.

Niet alleen overhemden maar ook tops, broeken en de kledingstukken zijn gemaakt van katoen. Het merk is er op de een of andere manier in geslaagd om de traditionele naaimethoden van Parijs naar Zuid-Afrika over te brengen.

Waar het merk een stempel op heeft gedrukt, is op het gebied van sjaals. De sjaals zijn vervaardigd in verschillende designs en patronen. De outfits ontworpen met sjaals springen in het oog. De sjaals zijn ontworpen met bloemmotieven, boeiende bloemenafbeeldingen, natuurlijke spatten van kleuren, zachte strepen en abstracte geometrische patronen.

Broeken zijn een van de toonaangevende producten. Het merk heeft verschillende soorten broeken gemaakt. De verscheidenheid aan broeken omvat bootcut, full-cut, low-rise broeken met trekkoord en wijde pijpen. Jeans zijn ook een van de best verkopende producten. De jeans is gemaakt in verschillende patronen. Om de klanten iets helemaal unieks te geven, zijn de jeans voorzien van katoen.

Kiltsand-tops zijn de andere secties die door het merk zijn uitgebreid om aan verschillende behoeften te voldoen. Gebreide kledingstukken zijn ook beschikbaar onder de categorie. De fabricage van deze kledingstukken gebeurt volledig in dreadstreng. De stof die wordt gebruikt bij het maken van kilts is zacht en comfortabel. Het is gemaakt van 100% katoen.

AnsJeans is een toonaangevende jeansfabrikant die inuctie heeft ingebouwd. Het bedrijf heeft verschillende soorten jeans gemaakt. Katoen was het eerste materiaal dat werd gebruikt. Nu zijn er echter verschillende jeanspatronen beschikbaar, afhankelijk van uw smaak.

Ans jeans zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit zonder concessies te doen aan de prijs. Met de productie van verschillende soorten jeans is Ans erin geslaagd een leider te worden door enkele van de beste jeans op de markt te produceren.

Functies:

– 100% katoenen stof

– Licht in gewicht

– Vier zakken

– Dubbele stiksels

– Handenwassen

– Zes maanden garantie

Zorg ervoor dat u uw Ans-collectie tegen veel goedkopere prijzen krijgt. Er zijn enkele online winkels die Ans-kleding aanbieden, die erg goedkoop zijn in vergelijking met de originele. Kies je Ans-collectie en voel je stijlvol en comfortabel tijdens het dragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.