Hoe een fiets te huren

U kunt uw fiets maandelijks huren en u heeft gegarandeerd voldoende tijd om uw werk te doen zonder een beroep te doen op assistentie. Een enorm voordeel voor de automobilist. In een drukke stad als FC zijn er zoveel meer voertuigen beschikbaar voor lokaal basisvervoer. Dus uw werk is gemakkelijker en winstgevender.

Netwerkbedrijven zijn begonnen met het aanbieden van rent-a-bikes aan zowel grotere bedrijven als kleine ondernemers om hen op weg te helpen in de branche. Het is een manier om geld te besparen met een voertuig dat uw collega's zullen herkennen. Het huren van een fiets kan voordeliger zijn dan het leasen van een auto. Een fiets wordt in de EU veel meer bezocht dan een auto, ook al zou de prijs van een typisch voertuig hoger zijn. Ons lokale netwerk heeft meer dan 450.000 gebruikers op jaarbasis en we zijn in staat om een ​​product te leveren dat iedereen zal begrijpen. Maar het belangrijkste is dat de resultaten niet alleen schoon en veilig zijn, maar u ook snel en in stijl brengen waar u heen moet.

Wij zijn het eerste en enige café dat de etalage van uw gekozen fiets garandeert, dus u kunt het gratis uit de eerste hand ervaren! Alle fietsen zijn gedekt met een garantie van 3 jaar en dus kunt u de kans krijgen om het zelf te beoordelen, vrijblijvend en spag-ongelukken met het andere team terwijl u geniet van een ritje!

Een belangrijke optie voor enthousiaste skiërs en mensen die elke dag het huis uit gaan om te fietsen, is de Praxis S3. Handgemaakt door een kleine fabrikant en na puzzel ontworpen door twee broers is het een praktische en veilige keuze voor het geld. De elektronische Eco-componenten regelen de temperatuur van de magnetische schijfremmen om perfect trappen te garanderen. Het ANT-begrijpend oor wordt bij de fiets geleverd en legt de voor- en nadelen uit.

Als u op zoek bent naar een geweldige prijs en een geweldig fietspotentieel, dan komt een Pedal 360 Chrono op een goede tweede plaats. Het onderdeel is ontworpen door een rijder die met verschillende fabrikanten heeft gewerkt en de perfecte duurzaamheid, ascapaciteit en dat extra beetje gewicht heeft gekozen, waardoor je veiliger en gemakkelijker te rijden bent.

Zoals u kunt zien, zijn het rechtzetten van de mand en het spelen met paarden twee van de meest populaire functies en het bovenstaande is slechts een klein deel van onze dagelijkse functies, dus als u meer informatie wilt over het huren of leasen van een fiets, neem dan contact met ons op.

Wij zijn het enige lokale café dat garant staat voor de verkoop van je fiets. Wij komen graag bij u thuis of op kantoor om uw fiets te onderhouden of zelfs voor u af te leveren. Zodra uw fiets terugkomt, moet u hem afstellen en indien nodig opnieuw afstellen voordat u hem te koop aanbiedt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.